جمعه، دی ۲۷، ۱۳۸۷
اتحادیه اروپا از حذف نام سازمان مجاهدین خلق ایران خودداری می نماید
این روزنامه می نویسد: آیا سازمان مجاهدین خلق، یک سازمان تروریستی است؟ دادگاه عدالت اروپا می گوید: خیر. این دادگاه در دسامبر سال گذشته، طی حکمی اعلام نمود که نام این سازمان بایستی در اسرع وقت از لیست سیاه خارج گردد ولی با وجود احکام پی در پی حقوقی فوق، شورای وزیران اروپا در بروکسل، قصد حذف نام مجاهدین خلق از لیست تروریستی را ندارد.روزنامه سوئدی Dagens Nyheter ضمن انعکاس کارزار جهانی برای حذف نام سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست تروریستی اتحادیه اروپا، مصاحبه ای نیز با شاهین قبادی از اعضای کمیسیون خارجی شورای ملی مقاومت ترتیب داد.
شاهین قبادی سخنگوی مطبوعاتی مجاهدین خلق در پاریس می گوید: خودداری شورای وزیران از انجام احکام دادگاه، به دلیل فشارهایی است که از سوی رژیم ایران به اتحادیه اروپا وارد می شود. در حال حاضر دولت فرانسه، به علت منافع عظیم تجاری در این امر پیشقدم است. وی ادامه میدهد: رژیم ایران از ابقاء نام مجاهدین در لیست سیاه خوشنود است زیرا که بدینوسیله و با در دست داشتن هدیه لیست تروریستی از جانب اتحادیه اروپا، در تعقیب و سرکوب مجاهدین، دست باز دارد.
شاهین قبادی از دیدگاههای غرب در کنار آمدن با رژیم ملایان اظهار ناخرسندی می نماید و می گوید: این یک خودفریبی محض است اگر تصور شود که جناحی میانه رو در درون این رژیم وجود دارد و بتوان از طریق سیاست حلوا، اصلاحاتی در داخل این نظام بوجود آورد. حفظ نام مجاهدین خلق در لیست تروریستی آنهم به درخواست رژیم، سیاستی مماشاتگرانه است که از سوی برخی از کشورهای اروپایی به هدف به سر عقل آوردن سیاستهای رژیم اعمال می شود ولی واقعیت این است که رژیم ملاها هرگز از سیاستهای استراتژیک خود که مبنی بر دستیابی به سلاح اتمی، ادامه دخالتها در عراق و صدور تروریسم به کل منطقه است، دست بر نخواهد داشت.
Dagens Nyheter می افزاید: یکی از دلایلی که رژیم ایران خواهان حفظ نام مجاهدین خلق در لیست تروریستی است، اردوگاه اشرف می باشد. اردوگاهی که رژیم ایران در صدد برچیدن آن است و ۳۵۰۰ تن ازاعضای مجاهدین در معرض تهدید اخراج به ایران قرار دارند. در صورت اخراج این پتاهندگان به ایران، سرنوشتی جز سرنوشت مابقی نیروهای مخالف رژیم که همانا محکومیت به مرگ است، در انتظارشان نمی باشد.
سازمانهای حقوق بشری نسبت به عواقب چنین اقدامی هشدار داده اند. سازمان عفو بین الملل طی اطلاعیه ای اعلام نمود که در صورت اخراج ساکنین اردوگاه اشرف، خطر شکنجه و مرگ آنها را تهدید می نماید.
Ban Ki-Moon دبیر کل سازمان ملل نیز از آمریکا و عراق خواست که از اخراج این افراد به ایران جلوگیری نمایند
شاهین قبادی می گوید: تمامی فعالیتهای نظامی از سال ۲۰۰۱ متوقف شده است. ۷ دادگاه اروپایی، احکامی مبنی بر باطل بودن لیست گذاری مجاهدین خلق را صادر نموده اند. شورای وزیران اتحادیه اروپا بایستی به این احکام قانونی احترام گذاشته و نام مجاهدین خلق را در اسرع وقت از لیست تروریستی خارج نماید.